het team van deRoostermakers

deRoostermakers is een ICT dienstverlener, die voorbij automatisering kijkt.
Open, transparant en met korte lijnen kijken wij naar de verbeteringsmogelijkheden binnen uw proces. Waar is kostenbesparing te realiseren, waarbij mensen niet uit het oog worden verloren.

Begin deze eeuw zijn we gestart met het aanpakken van roosterproblematieken in de complexe wereld van vervoer, met geautomatiseerde ondersteuning van  processen rondom productiebehoefte, planning en roulatieroosters. Natuurlijk zijn we daar goed in. Daar blijft het niet bij; inmiddels leveren wij voor midden- en kleinbedrijf een diversiteit aan verbeteringsslagen die zich in de praktijk bewezen hebben.

deRoostermakers is een hecht team van hooggeschoolde medewerkers, waarbij in denkwijze en oplossing de mens centraal staat. Door de mens achter de data en werkprocessen in het vizier te houden bieden we oplossingen in de complexe procesgang, procedures,  taken, behoeften van organisatie en medewerkers. 

In de afgelopen jaren hebben we tevens een netwerk van specialisten om ons heen verzameld, die ingeschakeld kunnen worden waar nodig.

Wij zijn vooral pragmatisch; sterk in functionele oplossingen waarbij bestaande processen de leidraad zijn.
Ook voor uw proces, uw werkwijze kunnen wij u ondersteunen.

deRoostermakers

deRoostermakers B.V.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden: bel +31 (0)40 251 06 22 of neem contact met ons op.

volg ons op facebook